Nieuwsbericht van: 10-12-2013 - 08:00

VOIPkiezen geeft eerlijke informatie

Uit de diverse Nederlandse media valt op te maken, dat de Telecomsector onder grote druk staat. Lichtpuntje in deze structureel verslechterende markt is VoIP. Bedrijven uit de branche springen hier de laatste twee jaar dan ook massaal op in.

Dat blijkt wel als je een simpele zoekopdracht op Google doet op het woord voip. Pagina’s vol met aanbieders zijn het resultaat. Wat opvalt aan deze zoekresultaten, is dat er vaak de woorden ‘goedkoper bellen’ en ‘besparen’ in naar voren komen. Begrijpelijk, want bedrijven willen ook graag hun kosten naar beneden brengen.

De vraag is echter goedkoper dan wie?
Dan blijkt dat veel aanbieders hun tarieven vergelijken met de traditionele vorm van telefonie, maar niet met andere VoIP aanbieders. Men bespaart dus wel, maar had men wellicht nog meer kunnen besparen? VoIPiezen.nl biedt bedrijven de gelegenheid om de tarieven van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. VoIPiezen.nl is onafhankelijk en geeft eerlijke informatie, doordat de Telecombedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het invullen van hun gegevens op de site.

Hoewel prijzen belangrijk zijn, gaat het toch ook om andere zaken zoals vertrouwen en service. Dat is dan ook de reden dat er op VoIPiezen.nl reviews geplaatst kunnen worden over de aanbieders die op de site staan.

Wilt u zien welke partij het beste bij uw VoIP behoefte past, of bent u een VoIP aanbieder die graag zichtbaar wilt zijn op VoIPiezen.nl, meld u direct aan op VOIPkiezen.nl/aanmelden. Dé onafhankelijke VoiP vergelijker!

Nieuwsbericht van: 07-12-2013 - 08:00

Persbericht: Onafhankelijke VoIP vergelijkingswebsite

Onlangs is de website www.voipkiezen.nl gelanceerd. Het doel van deze onafhankelijke vergelijkingswebsite is om zakelijke klanten een overzicht te bieden in het grote aanbod van VoIP aanbieders.

Op de website kunnen aanbieders van VoIP telefonie diensten zich gratis aanmelden. Er is ruimte voor een kort profiel, het bedrijfslogo en de diverse VoIP diensten met prijzen die de VoIP aanbieder biedt.

Klanten kunnen vervolgens reviews geven over de geboden service van de VoIP aanbieders. Hoe hoger de score, hoe hoger de ranking. Verder wordt een uitgebreide zoekfunctionaliteit geboden om snel de aanbieders te kunnen selecteren op de verschillende gewenste diensten.

Waarom VoIPkiezen.nl

Vind de beste VOIP provider; U leest reviews over de diensten van de aanbieders, hun voorwaarden en uiteraard de bijbehorende prijzen.

Onafhankelijke partij; VoIPkiezen.nl gelooft in een eerlijke marktwerking door het bieden van transparantie, ingegeven door de klant.

Direct contact met de aanbieder; Na de vergelijking neemt de klant direct contact op met de geselecteerde VOIP aanbieder.

Direct aanmelden?

Aanmelden is eenvoudig;
www.voipkiezen.nl/aanmelden

Waarom VoIPkiezen.nl

Vind de beste VoIP provider

U leest reviews over de diensten van de aanbieders, hun voorwaarden en uiteraard de bijbehorende prijzen.

Onafhankelijke partij

Wij geloven in een eerlijke marktwerking door het bieden van transparantie, ingegeven door de klant... u dus.

Direct contact met de aanbieder

Na de vergelijking kunt u direct contact opnemen met de door u gekozen VoIP aanbieder.

Vragen? Neem contact op