Over VoIPkiezen.nl

VoIPkiezen.nl is een onafhankelijke organisatie die middels VoIPkiezen.nl toegang biedt aan alle VoIP aanbieders die hun diensten willen etaleren. Wij geloven in een eerlijke marktwerking door het bieden van transparantie.

De wereld van de telecommunicatie verandert in een hoog tempo. Als voorbeeld, mobiel bellen is binnen enkele decennia volledig geaccepteerd en niet meer weg te denken uit onze wereld.

De volgende stap dient zich aan; “bellen via internet”, ook wel Voice over IP of VoIP genoemd. Deze manier van communicatie is nu al niet meer weg te denken uit onze wereld, en zal de komende jaren bijzonder snel groeien en volwassen worden, net zoals dit is gebeurd met mobiele telecommunicatie.

VoIPkiezen.nl ziet echter enorm veel potentiele klanten worstelen met het zoeken naar de juiste aanbieder van VoIP diensten. Wat is VoIP, welke mogelijkheden biedt het, is het betrouwbaar, wat kost het, wat levert het op, welke aanbieders leveren de beste oplossingen, kwaliteit en betrouwbaarheid?

Wat ons betreft is de VoIP markt rijp om volwassen te worden. Hiertoe is transparantie nodig. Op VoIPkiezen.nl kunt u als klant op zoek gaan naar de beste aanbieders van VoIP diensten. U leest reviews van klanten over de producten en diensten van de aanbieders, hun voorwaarden en uiteraard de prijzen.

Hoe werkt VoIPkiezen.nl

VoIPkiezen.nl is een portal waar bedrijven die een overstap naar VoIP willen maken, de aanbieders voor VoIP diensten in 1 overzicht kunnen vinden, om een vergelijk te kunnen maken op kwaliteit, prijs, producten en diensten.

U vindt op VoIPkiezen.nl alleen aanbieders die zichzelf kenbaar maken op VoIPkiezen.nl. Dit gebeurt op een geheel vrijwillige basis.

De reviews worden door klanten van de VoIP aanbieders geschreven. Voordat een review wordt geplaatst, wordt deze eerst door de redactie van VoIPkiezen.nl getoetst op correct- en vrij van discriminerend taalgebruik. De reviews van klanten die worden toegelaten worden inhoudelijk niet gewijzigd. VoIPkiezen.nl behoudt zich het recht om reviews niet toe te laten.

Waarom VoIPkiezen.nl

Vind de beste VoIP provider

U leest reviews over de diensten van de aanbieders, hun voorwaarden en uiteraard de bijbehorende prijzen.

Onafhankelijke partij

Wij geloven in een eerlijke marktwerking door het bieden van transparantie, ingegeven door de klant... u dus.

Direct contact met de aanbieder

Na de vergelijking kunt u direct contact opnemen met de door u gekozen VoIP aanbieder.

Vragen? Neem contact op

E-mail ons