Dia Telecom

Dia Telecom

Waardering:

Delen:

Bedrijfsnaam:

Dia Telecom

Adres:

Straatweg 19A

Postcode & Plaats:

3603CV Maarssen

Land:

Nederland

ACM geregistreerd:

941575 en 941650

Omschrijving bedrijf:

Dia Telecom, de Avaya Innovatie Aword 2013 winnende IP Telefonie Provider vanuit de Cloud. Dia Telecom biedt hoogwaardige IP Telefonie op basis van Avaya voor het MBK en MKB+. Dia Telecom biedt grote kostenbesparingen tov andere Telecom Operators, service door mensen ipv keuze menu's en oplossingen op maat. Dia Telecom is interessant voor bedrijven met 25 tot 750 medewerkers. Dia Telecom bestaat 16 jaar en levert servicenummers en cloud-based telecomdiensten.

Kosten account Per maand: € 4,50 Setup kosten: € 0,00
Kosten enkelvoudig nummer Per maand: € 2,50 Setup kosten: € 5,00

Waarderingen van klanten

Er zijn in totaal 3 beoordelingen geplaatst voor Dia Telecom.

Gemiddelde waardering:

Geplaatst door Avaya Nederland BV:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Dia telecom winnaar Avaya Innovation Award 2013. Dia Telecom heeft met haar IP Telefonie vanuit de Cloud Enterprise Telefonie en Unified Communications beschikbaar gemaakt voor het MKB en MKB+. Wij ontvangen uitstekende berichten vanuit de markt.

Geplaatst door Shop Support Group:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Dia telecom staat voor betrouwbaarheid en snelle oplossingen. Een pretig team om mee samen te werken. Tevens via deze weg: Gefeliciteerd met jullie Avaya innovation award!

Geplaatst door Meter Support:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Dia Telecom heb ik leren kennen als een no-nonsense organisatie met het motto: "doe wat je zegt en zeg wat je doet". Een transparant offerte-traject en een uiterst overzichtelijk implementatietraject. De beoogde kostenbesparing met cloud-telefonie tov reguliere telefonie wordt zelfs overtroffen. Service en support is zoals een klant het graag wenst; snel, direct, kwalitatief uitstekend. Wij zijn als organisatie blij met onze partner op telefonie, Dia Telecom. PS Gefeliciteerd met jullie Award

Vragen? Neem contact op

E-mail ons