EasyVoice Telecom

EasyVoice Telecom

Waardering:

Delen:

Bedrijfsnaam:

EasyVoice Telecom

Adres:

Vlissingsestraat 50B

Postcode & Plaats:

4331KW Middelburg

Land:

Nederland

ACM geregistreerd:

944009 & 944010

Omschrijving bedrijf:

EasyVoice Telecom is de revolutionaire telefoonprovider opgericht met het doel het voor u mogelijk te maken om tot wel 80% besparen op de maandelijkse (Glasvezel) Internet- & Telefoon- rekening. Bij EasyVoice Telecom belt u voor slecht's €0.07 /minuut. EasyVoice is toonaangevend in de telecomindustrie, al jaren voorziet EasyVoice Telecom in de wensen van haar klanten, hierbij staat betrouwbaarheid & de veiligheid van onze klanten hoog in het vaandel.

EasyVoice Telecom, Vast, Mobile, Online, All in one, Interactieve TV, IP TV en maatwerkoplossingen
Kosten account Per maand: € 1,00 Setup kosten: € 0,00
Kosten enkelvoudig nummer Per maand: € 0,00 Setup kosten: € 0,00

Waarderingen van klanten

Er zijn in totaal 4 beoordelingen geplaatst voor EasyVoice Telecom.

Gemiddelde waardering:

Geplaatst door John Blijdestijn:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Vanuit onze hoofdvestiging in Luxemburg heeft ons bedrijf het afgelopen jaar een aantal vestigingen geopend in Nederland. Hiervoor zochten we lokale telefoonnummers. Als er in een vestiging niet wordt beantwoord verbinden we bellers automatisch met de hoofdvestiging. Door de gratis koppeling tussen meerdere locaties, betalen we geen doorschakel tarief.

Geplaatst door Dina Wormgoor:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Ik heb pas een winkel geopend in Vlissingen, voor mijn nieuwe moderne wolwinkel wilde ik een telefoonnummer en een stabiele en veilige internetverbinding zodat klanten veilig een pin-transactie kunnen uitvoeren. De medewerkers weten inhoudelijk waarover ze het hebben alles was vakkundig en snel geregeld.

Geplaatst door Theo van Beek:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Sinds een week zijn we overgestapt op alles in één van EasyVoice Telecom, dat hadden we veel eerder moeten doen! We hebben supersnel internet en wifi tot op de zolder, zonder gehannes met WIFI versterkers iets waar ze bij andere providers nog van kunnen leren. We zijn erg blij dat we zijn overgestapt!

Geplaatst door Edwin Donkers:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

1 dag na verzenden van mijn SIM kaart voor het Abonnement Unlimited (geen datalimiet) wijzigt men de kosten per maand van 22,95 naar 33,95 en past een datalimiet van 25GB toe. Beide zaken zijn per direct toegepast n.a.v. een nieuwebrief, in principe krijg je dus de voorwaarden van het Plus pakket en een prijsverhoging op het Unlimited pakket van 50%. Na diversen contact wil men niet de opstartkosten terug betalen. Eist het verwijderen van een Google Review voor een coulance (maand betaling retou

Vragen? Neem contact op

E-mail ons