Technoberg BV

Technoberg BV

Waardering:

Delen:

Bedrijfsnaam:

Technoberg BV

Adres:

Component 106

Postcode & Plaats:

1446WP Purmerend

Land:

Nederland

ACM geregistreerd:

Heeft geen ACM registratie

Omschrijving bedrijf:

Bereikbaarheid is van essentieel belang voor iedere organisatie. Het is daarom van belang dat u kunt vertrouwen op uw telefoonsysteem. Heeft u wel eens nagedacht over het optimaal inzetten en digitaliseren van uw telefooncentrale en te profiteren van scherpe tarieven? Met de VoIP van Technoberg kunt gebruik maken van gedeelde adresboeken, opnemen van gesprekken, digitale receptioniste, videodiensten, gratis bellen met een andere locaties/vestigingen (wereldwijd), wachtrijen en nog veel meer.

Kosten account Per maand: € 5,00 Setup kosten: € 50,00
Kosten enkelvoudig nummer Per maand: € 0,00 Setup kosten: € 0,00

Waarderingen van klanten

Er zijn in totaal 3 beoordelingen geplaatst voor Technoberg BV.

Gemiddelde waardering:

Geplaatst door CoNet group:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Technoberg heeft de bestaande deels analoge centrale vervangen door een voip centrale. Zij hebben dit als een totaal project opgepakt en ons volledig ontzorgt. Updates verlopen vlekkeloos. Daarbij hebben zij onze vestiging in Rotterdam opgenomen in dezelfde centrale. Dus weinig overhead.

Geplaatst door Handelsonderneming Simpel:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Vooraf had ik mijn twijfels over VOIP maar ik moet zeggen dat Technoberg deze twijfels volledig heeft weggenomen. Alles was snel geregeld en werkt perfect. Prijs-kwaliteit verhouding geef ik 5 sterren. Mijn telefoonrekening is slechts een fractie van wat het was. Support is uitstekend te noemen. Ik gebruik niet alle functionaliteiten (enkel de keuzemenu en doorschakel functie) maar wellicht in de toekomst bij uitbreiding. Al met al een zeer tevreden klant.

Geplaatst door LUUME BV:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Doordat wij veel bellen met het buitenland hebben wij gekozen voor VOIP. In Technoberg hebben wij een uitstekende partner gevonden die ons hierin adviseert en ondersteund. De belkosten zijn enorm gedaald (ruim 60%) en de gesprekskwaliteit is perfect te noemen.

Vragen? Neem contact op

E-mail ons