Redworks

Redworks

Waardering:

Delen:

Bedrijfsnaam:

Redworks

Adres:

Parkweg 24

Postcode & Plaats:

6212XN Maastricht

Land:

Nederland

ACM geregistreerd:

942003/942004

Omschrijving bedrijf:

Redworks is een gevestigde Telecom operator met een frisse kijk op vaste en mobiele telecomdiensten. Vanuit het eigen redundante telecomplatform ontzorgen wij onze nationale en internationale klanten uit de zakelijke markt en Openbare ministerie met Hosted VoIP, SIP trunking, Vast-Mobiel integratie, internet en VoIP apparatuur.

Redundant telecomplatform, gevestigde telecom operator, landelijk netwerk, totaalleverancier, expert
Kosten account Per maand: € 3,00 Setup kosten: € 0,00
Kosten enkelvoudig nummer Per maand: € 0,00 Setup kosten: € 0,00

Waarderingen van klanten

Er zijn in totaal 3 beoordelingen geplaatst voor Redworks.

Gemiddelde waardering:

Geplaatst door Mike Matheeuwsen:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Redworks is een prettig bedrijf om mee samen te werken. We zijn in Juni gestart met samenwerken vanuit onze Stichting tegen pesten in Nederland. Redworks verzorgt onze volledige hosted PBX centrale, en we hebben hier nooit problemen mee. De beltarieven liggen ongelofelijk laag, en de service is van top-niveau! Kortom, een aanrader.

Geplaatst door Casper:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

De reacties van Leslie zijn ronduit belachelijk. Na ongeveer een jaar worden gesprekken na 5 minuten afgekapt en support kan alleen tegen betaling geleverd worden (ook bij het 70 euro kostende abonnement waar wij helaas twee jaar aan vast zitten). Een deel van de uitgaande gesprekken komen uberhaupt niet eens tot stand en je krijgt van Leslie alleen een grote mond en mailtjes met euro tekens als je vraagt om hulp bij het oplossen van het probleem. Mijn tip: verder zoeken!

Geplaatst door Pieter:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Onlangs overgestapt van een andere provider naar Hosted VoIP met onbeperkt bellen internationaal. Dat scheelt ons echt enorm t.o.v. de oude aanbieder. Die was beduidend duurder, nu is alles voor een vast bedrag per maand. Het pakket is heel scherp geprijsd, maar heeft heel veel functionaliteiten. De support is overigens heel professioneel. Ook wij hadden in het begin wat problemen maar dit kwam door foute netwerk inrichting aan onze kant. Redworks heeft ons toen van goed advies voorzien.

Vragen? Neem contact op

E-mail ons