Voclarion

Voclarion

Waardering:

Delen:

Bedrijfsnaam:

Voclarion

Adres:

Kruisweg 611

Postcode & Plaats:

2132NB Hoofddrop

Land:

Nederland

ACM geregistreerd:

Heeft geen ACM registratie

Omschrijving bedrijf:

Als u eenvoudig en voordelig een VoIP telefooncentrale in gebruik wilt nemen dan bent u op het goede adres bij Voclarion: Cloud, Private Hosted of volledig in eigen beheer. Alle functionaliteiten direct beschikbaar, dus u hoeft geen losse modules extra af te nemen. Een VoIP telefooncentrale kopen? Download onze whitepaper

Eenvoudige installatie en gebruik, mobiele integratie, conferentie boxen, recording, presence etc.
Kosten account Per maand: € 3,75 Setup kosten: € 10,00
Kosten enkelvoudig nummer Per maand: € 2,50 Setup kosten: € 10,00

Waarderingen van klanten

Er zijn in totaal 5 beoordelingen geplaatst voor Voclarion.

Gemiddelde waardering:

Geplaatst door Acivis:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Wij hebben sinds kort de Hosted variant van Voclarion draaien. We hebben maar een kleine omgeving van 5 toestellen maar wij zijn uiterst tevreden. Uiteraard hebben de vele referenties zoals gemeente Amsterdam, Brabantia etc ons wel het vertrouwen gegeven dat het product goed zou gaan werken

Geplaatst door Moonen & Partners b.v.:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Een half jaar geleden zijn wij overgestapt op de VOIP oplossing van Voclarion. Onze telefooncentrale was een paar keer uitgevallen en was aan vervanging toe. We zijn geweldig goed geadviseerd. Geen complexe technische verhalen maar een begrijpelijk en voordelig advies op maat. Ook bij het opstarten zijn we adequaat en uiterst plezierig geholpen. Onze aanvankelijke huivering voor telefonie over internet bleek volledig onterecht. Een aanrader!

Geplaatst door Stan & Stacy:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Wij zijn erg tevreden over de nieuwe telefooncentrale + telefoons die Voclarion ons heeft geleverd. We zijn als reclameburo niet zo technisch maar iedereen kan prima omgaan met de nieuwe high-tec apparaten. We zijn ook erg te spreken over de service en het meedenken bij wat voor ons de beste oplossing was.

Geplaatst door Commodity Discovery Fund:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

De iFusion toestellen maken samen met de BRIA-app het voor ons mogelijk de iPhones ook als draadloze desktop telefoons te gebruiken. Daarnaast kunnen we via de iPhone met VOIP ook in het buitenland vrijwel gratis bellen (in WIFI-omgevingen). Daarmee kunnen grote besparingen worden gerealiseerd. Slimme oplossing door Voclarion voor ons gerealiseerd.

Geplaatst door Anoniem:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Support en service:

Functionaliteiten:

Toelichting:

Ik ben als ZZP-er klant bij Voclarion en erg tevreden. De instelwizard om klant te worden is erg eenvoudig en heeft voor mij alle opties geboden. Zonder technische kennis had ik zo mijn eigen telefooncentrale ingericht. De door Voclarion verzorgde voiceover die nu door mijn telefooncentrale klinkt is heel professioneel. De medewerkers bij Voclarion zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn soms wat te technisch maar hebben wel echt alle kennis voor VoIP in huis!

Vragen? Neem contact op

E-mail ons